Irafizah Ismail

Monday, 20 April 2020

Cara Daftar Ahli Shaklee Lebih Mudah Sekarang.

April 20, 2020 0
Cara Daftar Ahli Shaklee Lebih Mudah Sekarang.

Cara untuk mendaftarkan jadi ahli Shaklee ada 3 pilihan.

Terdapat 3 pilihan atau cara untuk mendaftarkan diri anda jadi ahli Shaklee sekarang. 
1. Berbayar
2. PERCUMA keahlian mengikut produk pilihan anda
3. PERCUMA keahlian mengikut set terpilih yang ditawarkan melalui promosi Set Jom Shaklee  2020

Pilihan 1. Berbayar.

Yuran pendaftaran RM35 sahaja sekarang dan anda bakal mendapat e-Starter Kit yang mengandungi info tentang :

  • Product Guide
  • Business Guide
  • Nutrition
  • Dr. Forrest C. Shaklee Thoughtsmanship
Bila dah daftar jadi ahli Shaklee, anda dapat e-Starter Kit .

Berminat dengan pilihan ini? Ok. Boleh daftar di sini dan beritahu Ira di Whatsapp 010-9007534


Pilihan 2. PERCUMA keahlian mengikut produk pilihan anda.

Anda pilih mana-mana produk Shaklee yang anda suka sebanyak 100 UV (points) berharga lebih kurang RM350 dan anda dapat FREE membership.
Mana satu kegemaran anda? Vivix, ESP, Omega Guard, Vitamin C atau Vitalea?

Berminat dengan pilihan ini? Mudah saja, klik di sini dan beritahu Ira di Whatsapp 010-9007534.


Pilihan 3. PERCUMA keahlian mengikut set terpilih yang ditawarkan melalui Set Jom Shaklee 2020.

Pilihan ramai kerana banyak kelebihan. Anda bakal menerima :
  • FREE membership
  • FREE postage
  • Harga ahli lebih jimat 10% dari harga ahli biasa
  • Bonus Shaklee

Boleh pilih Set Jom Shaklee pilihan anda kat sini.

Berminat dengan pilihan ini? Boleh daftar di sini dan bila selesai hubungi Ira di Whatsapp 010-9007534.

Sekarang, dengan pilihan Set Jom Shaklee, anda jimat sangat banyak.

9 KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU.

Bila dah join Shaklee, jadi ahli Shaklee  ni, anda dapat :

1. Membeli produk Shaklee dengan lebih jimat. Ya, terdapat harga istimewa untuk ahli Shaklee. Jimat banyak (15% hingga 20% dari harga runcit).

2. Berpeluang dapat cash bonus. Setiap pembelian ada UV (points) yang boleh ditukarkan kepada cash bonus (minimum 150 UV sebulan). Bestnya, cash bonus dapat masa pertenghan bulan.

3. Adanya sistem online yang boleh diakses 24 jam.  Anda bakal perolehi nombor ID dan anda boleh login di website Shaklee. Melalui sistem ni, dengan mudah anda boleh buat pembelian di online juga. Ilmu nutrisi dan kesihatan serta kelebihan produk Shaklee anda boleh baca di website. 

4. Berpeluang dapat car bonus.

5. Berpeluang join trip Shaklee ke dalam juga luar negara. 

6. Berpeluang untuk join pakej Umrah VVIP.

7. Boleh sertai kelas-kelas nutrisi yang diadakan oleh Shaklee setiap bulan. Kelas yang disampaikan oleh nutritionist bertauliah.

8. Tiada paksaan untuk buat pembelian setiap bulan. Walaupun lebih 3 bulan, anda tak buat pembelian, anda masih ahli Shaklee yang aktif.

9. Berpeluang bina kerjaya melalui Shaklee. Ya, anda berpeluang dapat pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan. Mahu tahu lebih lanjut, Whatsapp Ira k. 010-9007534.


Ira dah join Shaklee sejak 2012 lagi.

Perlu sangat-sangat Whatsapp Ira sebelum daftar jadi ahli Shaklee untuk Ira bantu guide anda. 

Sangat menarik dan bertuah anda join  team Ira kerana Ira guide anda cara pengambilan suplemen yang betul. Ada tips-tips sihat dan menarik untuk anda juga.

Anda yang berminat untuk jadikan Shaklee satu kerjaya, anda bakal dapat tunjuk ajar dari mentor yang berpengalaman untuk bantu anda mendaki kejayaan. 

Ya, anda akan dijemput masuk ke dalam Group Online Team Ira bagi sertai kelas-kelas bisnes dan motivasi.

Jom jadi ahli keluarga Shaklee Ira.

Saturday, 13 July 2019

7 Manfaat Meal Shakes Shaklee Kesukaan Si Cilik.

July 13, 2019 0
7 Manfaat Meal Shakes Shaklee Kesukaan Si Cilik.
Meal Shakes Shaklee, merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia disediakan dalam bentuk serbuk. Pilihan terbaik bagi insan-insan yang kurang gemarkan atau mengalami kesukaran untuk menelan kapsul vitamin.

Untuk entri kali ni, jom sama-sama kita ketahui manfaat-manfaat yang boleh diperolehi melalui Meal Shakes ni.




Antara manfaat Meal Shakes Shaklee, termasuklah:
  1. Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang berkerjasama dengan vitamin larut lemak
  2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh - kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, sistem imun dan lain-lain
  3. Membantu tumbesaran - mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  4. Antioksida - mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan
  5. Mengembalikan seri wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah serta kulit yang lebih cantik
  6. Detoksifikasi - kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus
  7. Kelazatan rasanya - minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Kelazatannya pasti digemari si cilik.
Meal Shakes ni mudah disediakan, hanya campur dalam air kegemaran korang. Bau dan rasa vanilanya memang best! Itulah sebabnya menjadi kesukaan si cilik. Cuba dulu, baru tahu :)

Berminat nak dapatkan Mealshakes, boleh hubungi Ira dengan klik gambar kat bawah ni ya.



10 Manfaat GLA Complex Shaklee Yang Mengagumkan.

July 13, 2019 0
10 Manfaat GLA Complex Shaklee Yang Mengagumkan.
GLA atau nama panjangnya asid gamma linolenik adalah sejenis asid lemak. Banyak kajian telah dijalankan berkaitan GLA ni dan hasilnya menunjukkan ia turut memainan peranan penting  dalam kesihatan.

Shaklee juga ada produk berkait GLA ni, diberikan nama GLA Complex. Untuk entri ni, Ira nak share manfaat GLA Complex.


Beriut antara manfaat GLA Complex:

1. Herba tradisi yang dipercayai: Borage adalah herba kegemaran orang Barat. Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.
2. Mengawal selia estrogen dan testosteron: GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hotmon lelaki dan perempuan, memperbaiki simptom PMS seperti simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara.
3. Melambatkan menopaus: Memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi. Pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, memberi tone kepada uterus untuk kulit lebih muda.
4. Memperbaiki prostagomegaly: GLA memperbaiki madalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing.
5. Menentang kanser: GLA adalah antioksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.
6. Memperbaiki inflamasi kulit: Ianya mengurangkan inflamasi kulit, ekzema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap. Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, artritis.
7. Menghalang komplikasi diabetes: Merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil, dan usia tua. Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.
8. Merendahkan kolesterol LDL, menghalang penambahan berat badan dengan berkesan, memberi tone pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan cantik, menghalang penambahan berat badan.
9. Menghalang tekanan darah tinggi: Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung seperti arteriosklerosis dan myocardial infarction.
10. Memperbaiki tekstur rambut: Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur.

Mengagumkan tak manfaat daripada GLA Complex ni? Andai mahu cuba boleh hubungi Ira dengan klik gambar kat bawah ni ya :)